винокурні
Лінії для виробництва дистилятів та етанолу
Можливий асортимент: спирт етиловий ректифікований із харчової сировини за ГОСТ 5962-2013.
– Спирт-сирець на безперервно діючих перегінних установках моделей Rebis Satus , Rebis Duo .
– Спирт етиловий ректифікований на періодично діючих кубових апаратах моделей Geist.
– Cпирт етиловий ректифікований на безперервно діючих перегінних установках моделей Rebis Rexx .
– Cпирт етиловий ректифікований на брагоректифікаційних установках Rebis .
Приклад комплектації міні спиртзаводу з переробки зерна пшениці із застосуванням ферментів мікробіального походження продуктивністю 200 дал/доба.
В залежності від масштабів, у складі винокурні передбачаються наступні технологічні корпуса та будови:
# | Наименування |
---|---|
1 | Зерносховище |
2 | Корпус виробничий |
3 | Спиртосховище |
4 | Котельная з ГРП |
5 | Градирня |
6 | Система водопостачання |
7 | Локальні очисні споруди |
8 | Пожежне водоймище |
9 | Трансформаторна підстанція |
10 | Адміністративна будова (з лабораторією) |
11 | Корпус допоміжних служб (гол. механіка та енергетика) |
12 | Вагова |
У складі виробничого корпусу розміщуються наступні технологічні цехи та виробничі ділянки:
# | Наименування |
---|---|
1 | Зерноприймальне відділення |
2 | Дробильне відділення |
3 | Відділення варочне |
4 | Ферментаційне відділення |
5 | Відділення апаратне |
6 | Відділення спиртоприймальне |
7 | Відділення переробки барди на сухі корми |
Додатково передбачають локальні допоміжні відділення, складські приміщення, побутові приміщення персоналу, вентиляторну, електрощитову, теплопункт.
У випадку виникнення запитань, ви можете їх викласти нижче, та відправити спеіалісту компанії для ретельного розгляду: