винокурні
Лінії для виробництва дистилятів та етанолу
Можливий асортимент: спирт етиловий ректифікований із харчової сировини за ГОСТ 5962-2013.
– Спирт-сирець на безперервно діючих перегінних установках моделей Rebis Satus , Rebis Duo .
– Спирт етиловий ректифікований на періодично діючих кубових апаратах моделей Geist.
– Cпирт етиловий ректифікований на безперервно діючих перегінних установках моделей Rebis Rexx .
– Cпирт етиловий ректифікований на брагоректифікаційних установках Rebis .
Приклад комплектації міні спиртзаводу з переробки зерна пшениці із застосуванням ферментів мікробіального походження продуктивністю 200 дал/доба.
В залежності від масштабів, у складі винокурні передбачаються наступні технологічні корпуса та будови:
| # | Наименування |
|---|---|
| 1 | Зерносховище |
| 2 | Корпус виробничий |
| 3 | Спиртосховище |
| 4 | Котельная з ГРП |
| 5 | Градирня |
| 6 | Система водопостачання |
| 7 | Локальні очисні споруди |
| 8 | Пожежне водоймище |
| 9 | Трансформаторна підстанція |
| 10 | Адміністративна будова (з лабораторією) |
| 11 | Корпус допоміжних служб (гол. механіка та енергетика) |
| 12 | Вагова |
У складі виробничого корпусу розміщуються наступні технологічні цехи та виробничі ділянки:
| # | Наименування |
|---|---|
| 1 | Зерноприймальне відділення |
| 2 | Дробильне відділення |
| 3 | Відділення варочне |
| 4 | Ферментаційне відділення |
| 5 | Відділення апаратне |
| 6 | Відділення спиртоприймальне |
| 7 | Відділення переробки барди на сухі корми |
Додатково передбачають локальні допоміжні відділення, складські приміщення, побутові приміщення персоналу, вентиляторну, електрощитову, теплопункт.
У випадку виникнення запитань, ви можете їх викласти нижче, та відправити спеіалісту компанії для ретельного розгляду: